Over ons

Brandweerwinkel.nl is al sinds midden jaren negentig dé (web)winkel voor professionals en vrijwilligers van de hulpdiensten!

Daarnaast is brandweerwinkel.nl de toonaangevende webwinkel voor alle professionals en vrijwilligers-hulpdiensten.

  • Brandweer
  • Brandwacht
  • Jeugdbrandweer
  • Ambulance
  • Dierenambulance
  • Reddingsbrigade  
  • EHBO
  • Verkeersregelaars
  • Beveiliging 
  • Fotograaf

Vestiging Brandweerwinkel.nl

Naast onze webwinkel hebben wij een fysieke winkel is gevestigd aan de stationsweg 8, De Klomp. Direct tegenover het NS Station, dichtbij de afslag Veenendaal-West van de A12.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 17:30 uur

Bereikbaarheid

Wij zijn per telefoon bereikbaar via 0318-304416 en per mail via info@brandweerwinkel.nl.

Grotere afnames, maatwerk en speciale wensen

Mocht u een offerte voor een grotere hoeveelheid artikelen willen ontvangen of speciale wensen hebben (het is vaak mogelijk om maatwerk artikelen te leveren), neemt u daarvoor dan contact met ons op via telefoon of mail (zie hierboven).

Het team van brandweerwinkel.nl

Historie

De BrandweerWinkel Rotterdam werd begin jaren negentig van de vorige eeuw opgericht door Rob Zeverboom als onderdeel van Bilmor Textiel.

De BrandweerWinkel groeide al snel uit tot een bekend fenomeen in "brandweer-land". Het assortiment groeide, de winkel werd steeds uitgebreider en De BrandweerWinkel werd een graag geziene gast bij brandweer wedstrijden en op Open Dagen in het hele land en soms zelfs daarbuiten. Ook aan vakbeurzen werd regelmatig deelgenomen. In 2011 ging De BrandweerWinkel Rotterdam, na een aantal moeizame jaren, deels over in andere handen. Rob Zeverboom ging een partnerschap aan met John Schram. Nog datzelfde jaar werd De Brandweer Winkel geheel overgenomen door John Schram.

Eind 2014 besloot John Schram, na al een poos op zoek te zijn naar ervaren vervangers, De BrandweerWinkel Rotterdam over te dragen aan Peter Wiertz en Peter Kwinten.

De nieuwe eigenaren, beiden sinds eind jaren tachtig actief in de grafische industrie, de textieldruk en (internet)marketing, hebben samen met de rest van het team De BrandweerWinkel verhuisd naar De Klomp en zetten de (web)winkel daar als brandweerwinkel.nl voort.

brandweerwinkel.nl was én is nog steeds dè (web)winkel voor alle professionals en vijwillegers van de 112-hulpdiensten.

Copyright

Alle uitingen van DBW genieten auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor gebruik door onze Klanten, waarbij het niet is toegestaan de site, of inhoud daarvan, te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van DBW is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze Klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, wij kunnen echter geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Typefouten en/of foutieve prijzen zijn voorbehouden.

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van DBW, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van DBW is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar info@brandweerwinkel.nl

Brandweerwinkel.nl, de bijbehorende web-winkel, het logo en alle ontwerpen op alle pagina's zijn beschermd door copyright en mogen alleen met nadrukkelijke toestemming (tot wederopzegging) van de rechtmatige eigenaar gebruikt worden door de brandweerwinkel. Derden kunnen hier geen aanspraak op maken.